2 courgettes
2
vleestomaten
1 el kappertjes
handvol verse basilicum
1 teen knoflook,
uitgeperst
peper
1 el olijfolie
150 gr geraspte chili kaas van de
Twentse Boerin
De courgette in dunne plakjes snijden en de tomaat
eveneens in plakken snijden. Zet een grote pan op het vuur met olijfolie en de
uitgeperste knoflook teen. Zodra de knoflook begint te bakken de courgettes
toevoegen, even 1 minuut door laten bakken terwijl je blijft roeren. Van het
vuur nemen, de tomaten erdoor roeren en de basilicum. Peper naar smaak
toevoegen, rekening houdend met het feit dat we chili kaas gaan
gebruiken.
Stort het groentemengsel in de bekleedde bakvorm, strooi de
kappertjes erover, dan de geraspte chili kaas en giet vervolgens de liaison
erover.
De quiche in ongeveer 35 minuten op 200 graden afbakken.
Een
pittige groentetaart!
Annemieke
Geen opmerkingen:
Een reactie posten