woensdag 7 maart 2012

´Quiche met Tomaat, Courgette en Chili kaas´

2 courgettes
2 vleestomaten
1 el kappertjes
handvol verse basilicum
1 teen knoflook, uitgeperst
peper
1 el olijfolie
150 gr geraspte chili kaas van de Twentse Boerin

De courgette in dunne plakjes snijden en de tomaat eveneens in plakken snijden. Zet een grote pan op het vuur met olijfolie en de uitgeperste knoflook teen. Zodra de knoflook begint te bakken de courgettes toevoegen, even 1 minuut door laten bakken terwijl je blijft roeren. Van het vuur nemen, de tomaten erdoor roeren en de basilicum. Peper naar smaak toevoegen, rekening houdend met het feit dat we chili kaas gaan gebruiken.
Stort het groentemengsel in de bekleedde bakvorm, strooi de kappertjes erover, dan de geraspte chili kaas en giet vervolgens de liaison erover.
De quiche in ongeveer 35 minuten op 200 graden afbakken.

Een pittige groentetaart!
Annemieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten