Qlina Nieuws


De website in aanbouw door Dollenmetmedia uit Wierden

SNEAK PREVIEW!

Eerst even de laatste stand van zaken v.w.b. de Qlina Foodweb website als opvolger van deze Blog. Het ziet er nu al fantastisch uit en de verwachting is dat de website in juni de lucht in kan! Vaste items zoals: interviews, recepten, tips en kookactiviteiten krijgen een vaste plek en zijn daardoor makkelijker te vinden en meer gerangschikt. De huidige Blog ervaar ik soms als een lange ‘toiletrol’ en hoewel alles uiteraard terug te vinden is in het Blogarchief vind ik het jammer dat bijvoorbeeld mooie interviews of recepten ‘uit beeld’ raken naarmate er meer berichten door mij geplaatst worden. Hierdoor ben ik genoodzaakt om gedoseerd berichten te plaatsen, terwijl er nog velen ‘op de plank’ liggen. Voorlopig dus nog lang niet uitgeschreven.
De web-site zal meer het uiterlijk hebben van een digitaal tijdschrift of krant. Ik heb er erg veel zin aan!
Lunch, netwerken en lezing Gelukskunde at Welkomhuis Twente!

In totaal werden 20 vrouwen uitgenodigd om kennis te maken met de stichting Welkomhuis Twente. Deze stichting zet zich in voor vakantieverblijven voor ouders (en mantelzorgers) met chronisch zieke kinderen. Deze vakantiehuizen gaan gebouwd worden in het mooie buitengebied van het Hulsbeek te Oldenzaal.
De genodigden kregen een lunch aangeboden verzorgd door Qlina Foodweb en een lezing Gelukskunde door Geluksgoeroe Mirjam Spitholt. Medeorganisatoren waren Renate Bik, van Bik-business en Loes Meijer, de dame achter deze stichting.

Bij binnenkomst een heerlijk glaasje prosecco!

Een lesje Gelukskunde van Geluks 'Goeroe' Mirjam Spitholt was een  groot succes!
Er werd kennisgemaakt, gegeten en geluisterd

En nog meer geluisterd en uitgewisseld

Op de voorgrond Loes Meijer, de drijvende kracht achter deze stichting

De naam Bis Bis van de prosecco stond synoniem voor het gevoel van iedereen na afloop, dit moeten we vaker doen!Hubrecht Duijker, Wijngaard Hof van Twente, 3 hobbykoks en de chefkok.


Jelle Wagenaar, chefkok bij het Seminar te Zenderen en Hubrecht Duijker

De nieuwe oogst 2011 witte wijnen en rosé van Wijngaard Hof van Twente te Bentelo. werden op 9 mei 2012,  bij Het Seminar in Zenderen gepresenteerd.

Enkele weken geleden werd eveneens een oproep gedaan voor een wedstrijd waarvan de opdracht luidde: ‘bedenk een passend recept bij de Sueterie Rosé’ van Wijngaard Hof van Twente. 3 Inzendingen werden genomineerd en deze gerechtjes werden bij de wijnen gepresenteerd.

De 3 genomineerde hobbykoks werden voorgesteld
Wijnkenner en schrijver Hubrecht Duijker was als gast uitgenodigd en proefde samen met alle genodigden de wijnen. Hubrecht Duiker kan prachtig wijnen ‘lezen’ en beschrijven, leuk om hem eens in het ‘echie’ te zien en vooral te horen!

En, allemaal proeven!!!


Ilse Visscher, wijnboerin Wijngaard Hof van Twente schonk met trots haar gasten de wijn in
Gezellig met Ilse de gerechtjes proeven samen met haar wijnen.FOOD REVOLUTION DAY 19 mei 2012
Chef Jamie Oliver heeft een nieuw initiatief: FOOD Revolution Day. Jamie wil graag dat op 19 mei aanstaande mensen wereldwijd samenkomen om elkaar te informeren over goed en gezond eten. Jamie is, zoals bekend, een groot voorstander van gezond en goed eten. Op deze dag worden over de hele wereld events georganiseerd van koken in de wijk, om kinderen en volwassenen te leren koken, restaurants die een goed en gezond menu aanbieden, buurt bbq's, en bezoeken aan boerderijen oftewel streekproducenten.
Allemaal inspirerende initiatieven als het over de bewustwording van goed eten en koken gaat.
Voor meer info zie: www.foodrevolutionday.com.

bron: TCTubantia.


De Nieuwe bedrijfskleding van Qlina

Mijn nieuwe bedrijfskleding is gearriveerd, gelijk even showen.
Ben er zelf erg blij mee, het ziet er TOP uit!

Het logo op de kleding geborduurd

Aankondiging verhuizing La CuchinaQlina verzorgt inspirerende lunch bij Welkomshuis Twente, tijdens de lezing: Welkom in de wereld van geluk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten