dinsdag 13 december 2011

Kaninchen liebt Riesling

Konijn in Riesling

Voor 6 personen
Voorbereiding; 30 minuten
Bereiding; 1 uur

1 Konijn
6 sjalotten
1 eetlepel bloem
1 fles Riesling en Riesling om bij het gerecht te serveren!
3 dl Slagroom
400 gr Gekookte spaghetti
100 gr boter
Plantaardige olie, zout en peper

Het konijn in stukken snijden. De sjalotten pellen en grof snijden.
Bak de stukken konijn met de sjalotten in de boter en bestrooi met de bloem.
Roer de Riesling erdoor en laat het vlees 45 minuten sudderen. Voeg hierna de slagroom en zout en peper naar smaak toe.

Maak van de spaghetti kleine porties en bak in een koekepan met antiaanbaklaag in boter aan twee kanten bruin.
Op de borden de stukken konijn verdelen met de gebakken spaghetti en schep wat van de riesling/slagroom saus erover!
Glas Riesling erbij serveren.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten