donderdag 3 mei 2012

Handige wijnspijsadvieswijzer!

Handige Wijnspijsadvieswijzer voor de kook- en wijnliefhebbers!

Voor een ieder die wel eens verdwaald in het doolhof van alle soorten wijn en een ieder die meer wil weten en leren over wijn en spijscombinaties, is er een zeer handige en eigenlijk onmisbare wijnspijsadvieswijzer verkrijgbaar. Het geeft niet alleen voor de onervaren wijndrinker maar ook voor de culinaire professional richting aan de juiste wijn- spijscombinaties en dus scoort het ook als een prima kado met of zonder een mooie fles wijn voor de kook- en wijnliefhebbers onder ons. De wijnspijsadvieswijzer heeft een smaakvolle layout hierdoor wil je er meteen mee aan de slag!

De wijnspijsadvieswijzer is een ronde draaischijf, dus geen geblader en gezoek in een boekje maar gewoon de spijs kiezen en de draaischijf geeft een paar passende wijnen bij de gekozen spijs. Dat maakt het boodschappenlijstje samenstellen ook makkelijker en bij de wijnhandel weet je waar je naar op zoek moet.
Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, 9,95 euro!

Johan Langelaar is de auteur en bedenker van deze advieswijzer. Johan is tevens voorzitter van het Twents Wijngenootschap en zelf een groot kenner van wijn en spijs.
“De wijnspijsadvieswijzer® is een ideale gids voor het combineren van wijn en spijs en helpt de gebruiker op een eenvoudige en praktische wijze de weg te vinden in de wondere wereld van meer dan 350.000 wijnen en meer dan 3 miljoen gerechten naar een passende combinatie. De wijzer is het resultaat van ruim 30 jaar professioneel en gepassioneerd proeven van wijnen en spijzen en geïnspireerd door talloze binnen- en buitenlandse wijnschrijvers, sommeliers en chefs de cuisine”.
De voordelen op een rij
- Overzichtelijk, handzaam en duurzaam te gebruiken
- Geen commerciële afhankelijkheid van een wijnhandelsbedrijf
- De lezer vindt binnen 30 seconden de weg in het wijn en spijs doolhof
- Geeft houvast en richting met behoud van persoonlijke voorkeur en eigen budget
- Leuk om cadeau te geven en te krijgen
Beschrijving:
De wijnspijsadvieswijzer® heeft haar vorm in een ronde papieren wijzer met een diameter van 26 cm, is opgebouwd uit 3 roterende schijven, in de kern genageld en aan beide zijden bedrukt met in totaal 12 hoofd- en 77 subcategorieën, 231 geadviseerde druivenrassen en/of wijntype en bijbehorende foto’s van wijn en spijs impressies.
De wijnspijsadvieswijzer is verpakt in een eveneens smaakvolle envelop die verstuurd kan worden.

Bestellen kan bij Qlina Foodweb: mail naar qlinafoodweb@gmail.com en u ontvangt een bevestiging van de bestelling met de bankgegevens. Na betaling van 9,95 en de portokosten, krijgt u deze wijnspijsadvieswijzer thuis gestuurd.
Bestellen kan ook via: www.jrwijnenspijs.nl !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten