donderdag 23 februari 2012

'Nieuwsbericht!'

FEEST bij MAC Berlijn! Woensdag 29 februari 2012!

MAC Berlijn wordt Forum café by La Cucina!
MAC Berlijn viert op woensdag 29 februari 2012 haar eerste verjaardag! Het zal de eerste en tevens de laatste zijn onder deze naam, want de naam MAC Berlijn wordt veranderd in FORUM café by La Cucina. Er gaat van alles veranderen aan het Stationsplein 1. Maar wat wel belangrijk is om te weten is dat de ideeën en de ziel van MAC Berlijn blijven bestaan en verder worden uitgebouwd!

FEEST en VEILING!
Programma voor woensdag 29 februari 2012:

18:00 uur: Opening
19:00 uur: Veiling

Aansluitend traktatie van een glas prosecco en hapjes op de verjaardag!

Veiling:
Op de verjaardag veilen wij de "oude" spullen van MAC Berlijn. Vele gasten hebben zich gehecht aan een stoel of tafel of misschien een relame bord? De opbrengst van deze waardevolle spullen is voor een goed doel: De voedselbank van Enschede.

Feest:
20:30 uur  optreden JAZZ BAND
22.30 uur  Achtergrondmuziek met Italiaanse en Duitse Klassiekers.    
02:00 uur einde

Kom gezellig naar ons Feest!


DE NIEUWE FORMULE van FORUM CAFÉ en RESTAURANT LA CUCINA!
Binnenkort kunt u genieten van een vernieuwde Italiaanse lunch in het café ! Er komt een pastamakerij met een kleine winkel waar u ook onze (eigengemaakte) producten voor thuis kan kopen. Ook zal onze Catering "Cena a Casa" uitgebreid worden. Wij brengen u het avondeten thuis! Voor meer informatie kijk op onze website. www.lacucina-enschede.nl
Restaurant La Cucina gaat zich in het voorjaar (mei 2012) vestigen op de eerste verdieping. Een prachtige ruimte met grote ramen en een achtergedeelte dat afsluitbaar is van de rest (private dining en vergaderingen!) Er zijn ook plannen om een prachtig dakterras aan te leggen waar u kan genieten van onze heerlijke Italiaanse specialiteiten en de avondzon!

Marc en Severine
en het Team

Annemieke
Qlina Foodweb

Geen opmerkingen:

Een reactie posten